Annyira golden volt ez a hétvége Goldenben, hogy ennél semmi sem lehet goldenebb

ÁLLAT
2022 február 07., 07:06
comments 4

Rengeteg szimatolással járó esemény zajlott vasárnap a Colorado államban található Golden városában, ahol golden retrievereknek és gazdáiknak rendeztek fesztivált. De talán még most sem sejted, mennyire golden volt ez az esemény.

link Forrás

Goldent, mármint a várost 1859-ben alapították egy helyi aranyláz folyományaként. De a nevét nem az aranyról kapta, hanem egy Thomas L. Golden nevű aranyásóról, aki a szakmájában olyannak számított, mint Portörő Péter a kábítószerügyi köztisztviselők vagy Dr. Csepegő György a nőgyógyászok között. De Thomas L. Golden sajnos ember volt, pedig sokkal jobb elképzelni ügyesen ásó, nagy, büdös, sárga kutyának, hülye kalapban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.