Orbán: Emberemlékezet óta nem beszéltek így a magyarokkal

  • Mi sem bizonyítja jobban, hogy túl vagyunk a járványon, hogy egyéves kihagyás után ismét évértékelőt tart Orbán Viktor
  • Sorosozás, gyurcsányozás és brüsszelezés bőven volt
  • Orbán itt jelentette be, hogy három hónappal meghosszabbíták az üzemanyagár befagyasztását
33 poszt
Időrend
2022 február 12., 14:33

Lesz-e pénz?

A baloldal szerinte adósságot hoz, munkanélküliséget. Ezzel szemben a szegénység mértéke most csökken, a középosztály erősödik. Vidékfejlesztésre háromszor annyit költenek majd, mint eddig. És három hónappal meghosszabbítják az üzemanyagok befagyasztását.

2022 február 12., 14:30

Modern magyar hadsereget és hadiipart építünk

- mondta Orbán, egyelőre áttörés nélkül. Nincs senki, aki helyettünk védené meg a bőrünket. Mellettünk igen, helyettünk nem. Clint Eastwoodtól tudja, hogy ha van fegyver a közelben, az jobb, ha a mi kezünkben van.

2022 február 12., 14:29

Nincs atommeghajtású jégtörőnk, de csákányunk van

Egy repedés is elég lehet az áttöréshez, mondta saját békemissziónak nevezett moszkvai útjáról.

2022 február 12., 14:28

A békéért dolgozunk, de megkezdtük a felkészülést másra is

Döntő vagy akárcsak mellőzhetetlen befolyást sem tudunk gyakorolni a Nyugat és Oroszország kapcsolatára a miniszterelnök szerint, de ez nem ok a tétlenségre. Brüsszel politikája zsákutca, mondja Orbán, a szankciók értelmetelenek. Szerinte az orosz befektetések nélkül Európa vérszegény és sápatag, és stratégia hiba átengedni ezeket a gazdasági lehetőségeket Kínának. A magyar modell szerint lehet jó kapcsolatokat ápolni Oroszországgal.

photo_camera Fotó: botost/444.hu
2022 február 12., 14:26

El kell kerülni az orosz-ukrán háborút

Nemcsak a humánum, hanem a magyar érdek is ezt mondatja. Merthogy milliószámra jönnének menekültek Ukrajnából.

2022 február 12., 14:25

Lesz-e háború?

- tette fel a kérdést Orbán. Nem fogjuk ölbe tett kézzel nézni, hogy a rossz nagyhatalmi politika károkat okozzon a szomszédoknál, jelentette ki. A miniszterelnök azt mondta, elutasítják az ilyen „brüsszeli módszereket”, mint kioktatás, arrogancia, ez nem lehetséges a Balkánon, a békés rendezésre törekszenek.

2022 február 12., 14:22

Most az a téma, hogy mi mindent nem szavazott meg a baloldal,

„remélem őket meg majd a válaszók nem szavazzák meg”.

photo_camera Fotó: botost/444.hu
2022 február 12., 14:20

Nem a brüsszeli recepetet,

hanem a Matolcsy-Varga féle gyógymódot választották a válság kezelésére. Volt kockázata, de bejött.

2022 február 12., 14:19

Azt adtuk vissza, amit a baloldal elvett

Török gyerek megvágta, magyar gyerek gyógyítja - mondta a 13. havi nyugdíjról.

2022 február 12., 14:12

Orbán a járványelleni védekezés sikeressségét dicséri

Hosszan. Aztán rátér arra, hogy a baloldal halálos világjárvány idején magyarok millióinak életét kockáztatta, ami megbocsáthatatlan cselekedet Orbán szerint, ezt majd a választók és a Jóisten fogja elbírálni.

2022 február 12., 14:10

Hazamegy a gyerek a miséről

- kezd bele a viccbe. Mi volt? Csak a szokásos. A bűnről volt szó. És mit mondott a pap? Ellenezte. Vagyis Orbán kiszámítható 23. évértékelő ígér.

2022 február 12., 14:09

Emberemékezet óta nem beszéltek így a magyarokkal

A baloldal lenézni a nőket, fenyegeti a nyugdíjasokat és a fogyatékossággal élőket. Akárhogy is, kínos, nem kicsit nagyon - idéz egy másik klasszikust. Orbán szerint a baloldal, bár olyan, amilyen, „benne van a nemzetben, mint a balsors a Himnuszban”. Gyurcsány, Bajnai és a gombaszakértő, ezt ajánlja a baloldal Orbán szerint.

2022 február 12., 14:08

16 év kormányon, 16 év ellenzékben

Van tapasztalata - mondja Orbán, majd Márki-Zay gombázásról beszél, amit úgy fordítottak le a Fidesz kampánycsapatánál, hogy a magyarok az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint sötétben élnek, trágyát esznek, reggel tízkor részegek és agymosottak. Aztán maradva Márki-Zaynél, továbbra is név nélkül, felsorolja az összes toposzt, "azt is megtudhattuk a baloldaltól, hogy a Fideszben zsidóból túl kevés, melegből meg túl sok van. Orbán szerint „ennyi zagyvaságot csak akkor hord össze az ember, ha begombázott”.

photo_camera Fotó: botost/444.hu