Hadházy: Bajban lehet a Fidesz Berettyóújfaluban, ha már a helyi erős emberüket is be kell vetni álfüggetlenként

POLITIKA
2022 március 21., 11:58

„Azt hittem, vicc, de mégsem az! Miután Szijjártó Péter személyesen (helikopterrel) vitte le neki a 350 milliós támogatást, »függetlenként« elindul a választáson »Kelet Tiborcza«, azaz Mezei József”

– írja Hadházy Ákos független képviselő Facebook-bejegyzésében, ahol linkelte azt a korábbi posztját is, amiben arról írt, hogy „a berettyóújfalui vállalkozó cége pont olyan machinált közbeszerzéseken viszi a keleti falvakba a LED-lámpákat, mint ahogy Tiborczék is csaltak”.

A Nemzeti Választási Iroda oldala szerint Mezei tényleg függetlenként indul a választáson.

Hadházy szerint „bajban lehet a Fidesz Berettyóújfaluban, ha már a helyi erős emberüket is be kell vetni álfüggetlenként”. Posztjában emlékeztetett arra is, hogy „Mezei volt egyébként Berettyóújfaluban a híres alföldi bobpálya megálmodója, cége nyerte el a hungarikum hülyeségre az EU-s pénzt is”.

photo_camera Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség elnöke, Mezei József, a cég ügyvezető igazgatója, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Vitányi István, a térség fideszes országgyűlési képviselője (balról-jobbra) a Mezei-Vill Kft. berettyóújfalui üzemében a 287 millió forintos versenyképességi támogatásáról szóló szerződés átadása után 2020. szeptember 4-én
Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.