Akár még el is vehetik Will Smith Oscarját

díj
2022 március 28., 13:50

Legalábbis a New York Post információ szerint, akik úgy értesültek, a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia irányelvei alapján megtehetik, hogy megkérik a színészt, adja vissza a díjat.

Will Smith az Oscar-díjátadón felment a színpadra és pofán vágta a műsorvezető Chris Rockot, miután az Smith feleségének kopaszságával viccelődött. (Jada Pinkett Smith egy betegség miatt veszítette el haját.) Chris Rock nem tett feljelentést.

photo_camera Fotó: ROBYN BECK/AFP

Az Akadémia az ügyben eddig mindössze egy Twitter-posztban reagált, amiben úgy fogalmaztak, elítélik az erőszak minden formáját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.