Szabó Tímea Karinthy-gyűrűt adna Varga Juditnak

belföld
2022 március 28., 15:20
comments 7

“Felkérem Galla Miklóst, vagy akárkinél is van most a Karinthy-gyűrű, hogy azonnal adja oda miniszter asszonynak” - reagált Szabó Tímea ellenzéki országgyűlési képviselőjelölt Varga Judit igazságügyi miniszter mai kijelentésére. Miután reggel több kormányközeli oldalt is meghekkeltek, Varga egy emojikkal teli Facebook-posztban tette fel a kérdést: „ez vár ránk, ha a baloldal kerül hatalomra április 3-án? Portálok ellehetetlenítése és újságírók vegzálása?”

link Forrás

A Karinthy-gyűrű jelenleg Galla Mikósnál van, Laár András (aki eredetileg kapta a díjat) több hónapos huzavona után határozatlan időre átadta azt Gallának.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.