Orosz kémet buktattak le a lengyelek

külföld
2022 április 12., 12:31
comments 3

Most jelentette be a lengyel titkosszolgálatok szóvivője, hogy április 6-án kémkedés gyanújával letartóztattak egy 18 éve az országban élő orosz állampolgárt.

A férfi üzletemberként tevékenykedett, de a lengyel katonai elhárítás által gyűjtött bizonyítékok arra mutatnak, hogy közben a lengyel hadsereg és az országban állomásozó NATO-erők harckészségéről gyűjtött információkat.

Méghozzá az orosz különleges szolgálatok utasításait követve. A férfit első körben három hónapig tarthatják letartóztatásban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.