Budapesten és vidéken is több plázához mentek ki bombariadó miatt a rendőrök

bűnügy
2022 április 19., 14:27
comments 4

A cikkünk frissül.

Bombariadó van az Arena Mallban, kiküldtek mindenkit, és a rendőrök is megérkeztek – jelentette a helyszínről Benics Márk.

photo_camera Fotó: Benics Márk

Azóta kiderült, hogy bombariadó miatt zárták le a Pláza környékét Kaposváron, illetve Debrecenben is több helyszínre érkeztek ki a rendőrök bombariadó miatt. A Győr Plázában is bombariadó van.

A Mammutban is bombariadó van, egy fodrász az utcán folytatta a munkát:

Kerestük a rendőrséget, hogy mi történik, ha válaszolnak, a cikkünket frissítjük. Frissítés: A rendőrség annyit árult el, hogy Budapesten több bevásárlóközpont és intézmény kapott emailben fenyegetést, közveszéllyel való fenyegetés miatt indítottak nyomozást.

Három héttel ezelőtt is bombariadó miatt kellett kiüríteni több plázát, többek között Budapesten, Szegeden, Pécsen, Debrecenben és Győrben is.

Hétfőn több szerbiai bevásárlóközpont emailcímére érkezett olyan levél, ami szerint az épületben robbanószerkezetet rejtettek el, a szerb rendőrség nemzetközi segítséget kér a hamis bombariadók miatt – írta meg a Szabad Magyar Szó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt