Harmincmillió forintra perli apja Szilágyi Liliánát

jog
2022 április 20., 06:40

Harmincmillió forintos személyiségi jogi eljárást kezdeményezett a Blikk információi szerint Szilágyi Liliána ellen apja, Szilágyi Zoltán. A bulvárlap úgy tudja, hogy a keresetről Szilágyi Zoltán ügyvédje már értesítette a férfi exfeleségét, Szilágyi Liliána édesanyját.

Szilágyi Liliána úszó tavaly év végén írt arról közösségi oldalán, hogy úszóedző apja éveken át bántalmazta őt, illetve anyját is. Az ügyben azóta a Magyar Úszó Szövetség folytatott vizsgálatot, és arra jutottak, hogy Szilágyi igazat mondott, apját pedig kitiltották a szövetség rendezvényeiről. Az rtl.hu a napokban arról írt, hogy rendőrségi büntetőeljárás nem indult az ügyben, mert az úszónő nem tett vallomást.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.