Ma sem fogunk lebarnulni

időjárás
2022 április 27., 04:43

Nagyon úgy néz ki, hogy ma csúnya idő lesz. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint többfelé valószínű eső, zápor, főként az Alföldön zivatarok is kialakulhatnak.

"A Dunántúlon megerősödik az északnyugati szél, zivatarok környezetében viharos lökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet a tartósan borult, csapadékos tájakon 10 és 15, míg a kevésbé felhős Dél-Alföldön 16 és 22 fok között alakul. Késő estére 8 és 13 fok közé hűl a levegő" - közölte az OMSZ.

Donald Trump a beszéde előtt átrepülő vadászgépeket nézi a szakadó esőben. Beszédében aztán azt állította, hogy 1775-ben, a függetlenségi háború kezdetén az amerikai katonák átvették a reptereket.
photo_camera Donald Trump a beszéde előtt átrepülő vadászgépeket nézi a szakadó esőben. Beszédében aztán azt állította, hogy 1775-ben, a függetlenségi háború kezdetén az amerikai katonák átvették a reptereket. Fotó: TASOS KATOPODIS/AFP

Szerda éjfélig Komárom-Esztergom, Pest, Nógrád és Heves megyékben 24 óra alatt jelentős, 20 millimétert is meghaladó csapadékmennyiség is összegyűlhet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.