A tökéletes, fekete republikánus poszternő, aki elnök is szívesen lenne

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
2022 május 19., 13:29
comments 9

Candace Owens konzervatív aktivista, politikai kommentátor az idei CPAC Hungary egyik húzóneve:

míg Donald Trump szerint „nagy, konzervatív gondolkodó”, addig Anne Applebaum történész „az igazi tudatlanság arcának” nevezte.

Na de hogyan jutott öt-hat év alatt odáig egy alapvetően liberális beállítottságú fekete nő, aki 29 éves koráig egyszer sem szavazott, hogy az (ultra)konzervatív, rasszista, xenofób Amerika egyik fontos szócsöve legyen?

photo_camera Candace Owens a CPAC floridai konferenciáján, 2022 februárjában. Fotó: CHANDAN KHANNA/AFP

Owens Trump elnöksége alatt tűnt fel és vált ellentmondásos, mégis megkerülhetetlen fiatal, republikánus véleményvezérré. Twitteren 3,1 millió, Instagramon 4,3 millió követője van, ami elég jelentős, még ha nem is vetekszik hírességekkel. Mindig lehet bízni abban, hogy egy ellentmondásos kérdésben a legvadabb republikánus szélsőséget fogja képviselni.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt