A tökéletes, fekete republikánus poszternő, aki elnök is szívesen lenne

külföld
2022 május 19., 13:29
comments 9

Candace Owens konzervatív aktivista, politikai kommentátor az idei CPAC Hungary egyik húzóneve:

míg Donald Trump szerint „nagy, konzervatív gondolkodó”, addig Anne Applebaum történész „az igazi tudatlanság arcának” nevezte.

Na de hogyan jutott öt-hat év alatt odáig egy alapvetően liberális beállítottságú fekete nő, aki 29 éves koráig egyszer sem szavazott, hogy az (ultra)konzervatív, rasszista, xenofób Amerika egyik fontos szócsöve legyen?

Candace Owens a CPAC floridai konferenciáján, 2022 februárjában.
photo_camera Candace Owens a CPAC floridai konferenciáján, 2022 februárjában. Fotó: CHANDAN KHANNA/AFP

Owens Trump elnöksége alatt tűnt fel és vált ellentmondásos, mégis megkerülhetetlen fiatal, republikánus véleményvezérré. Twitteren 3,1 millió, Instagramon 4,3 millió követője van, ami elég jelentős, még ha nem is vetekszik hírességekkel. Mindig lehet bízni abban, hogy egy ellentmondásos kérdésben a legvadabb republikánus szélsőséget fogja képviselni.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.