2020 után újra támad a pihentagyú Facebook-vicc Marty McFly szüleinek fotójával

INTERNET
május 26., 8:44
comments 5

“Kérlek segítsetek! Ma a Lidl parkolóban találtam ezt a fotót, aminek a hátoldalán az állt, hogy "Anya és Apa, 1955". Szerintem igazi kincs lehet a tulajdonosának! Találjuk meg közösen és segítsetek egy megosztással! Köszi”

Ez az egyik szövegváltozata annak a facebookos posztnak, ami futótűzként kezdett terjedni a napokban, ennek a fotónak a társaságában:

A legtöbb olvasó nyilván már rájött - ha nem is ismerte ezt a mémet -, hogy a képen nem egy random fiatal pár látható 1955-ből, hanem a Vissza a jövőbe című 1985-ös amerikai film két színésze, Crispin Glover és Lea Thompson, akik Marty McFly szüleit játszották.

A mémben nem is ez a meglepő, hanem az, hogy 2020-ben söpört végig az interneten, de most valamiért feltámadt.

A leginkább az idős vagy másnaposságuk miatt figyelmetlen netezők szívatására használt vicc szülőatyja egy Ariel Plavnik nevű, akkoriban 43 éves, a turistaiparban dolgozó izraeli férfi, aki saját bevallása szerint csak az online ismerőseit akarta elszórakoztatni a rövid szöveggel és a fotóval, amit saját kezűleg öregített meg. A privát vicc mémmé válását ő maga is annak tulajdonította, hogy miután Izraelben történelmi okokból nagy hagyománya van az eltűnt rokonok felkutatásának és a családtörténetnek, a helyi netezők lelkesen osztották meg a bejegyzést. Aztán már a világon mindenki.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt