Megerősítette az orvosi kamara Kincses Gyulát, a szervezet elnökét

POLITIKA
2022 május 28., 16:22
comments 1

Bizalmat szavazott Kincses Gyulának, a szervezet elnökének a Magyar Orvosi Kamara országos küldöttközgyűlése. A 2019-ben elnökké választott Kincses maga kezdeményezett megerősítő szavazást, amelyen aztán 170 küldött 58 ellenében, 13 tartózkodás mellett újra bizalmat szavazott neki a további munkához.

Az orvoskamara az országos küldöttközgyűléssel egybekötve kongresszust is tartott, melyen pénteken Jenei Zoltán országos kórházfőigazgató is felszólalt, és amiről Szurovecz Illés kollégám részletesen be is számolt. (Via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.