18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

John Oliver tévés saját magát erekcióját mutogató vidraként ábrázoló képet tett közzé (18+)

Média
2022 május 31., 10:07
comments 8

Még az egyébként szabadszájú John Oliver tévés-stand upos-politikai komikustól is kissé meglepő volt, hogy műsora, a Last Week Tonight közzétett róla egy rajzot Twitteren, amin olyan vidraként jelenik meg, akinek hatalmas - egész pontosan rövid, de meghökkentően vaskos - erekciója van, amit ráadásul feltűnően mutogat.

photo_camera A vidra neve John Ottiver, ami Oliver vezetéknevéből és a vidra - angolul otter - szóból gyúrt szóvicc.

A rajzhoz nem mellékeltek magyarázatot. A megzavarodott médiafogyasztók kedvéért mondom, hogy a vidrával Oliver a hétvégén a híres tévéműsora webes különkiadásaként a Youtube-on publikált videójára utalt.

link Forrás

Az adásban Oliver egy dilis republikánus jelöltön, a georgiai kormányzóválasztás republikánus előválasztásán sikertelenül elinduló Kandiss Tayloron köszörülte a nyelvét.

Taylor a Jesus, Guns, Babies, vagyis a Jézus, fegyverek, csecsemők szlogennel kampányolt, és ő tette a legtitokzatosabb, ugyanakkor legviccesebb választási ígéretet is.

“The furry days are over when I’m governor”

mondta ugyanis, ami kábé annyit tesz,

“Ha kormányzó leszek, lesz nemulass a prémeseknek”

A furry egy szubkultúra, amelynek tagjai szerepjátékként antropomorf szőrös-prémes állatok bőrébe bújnak - mármint szó szerint, egész testes bundás jelmezeket húzva. Ennek gyakran - de nem mindig - erős szexuális töltete is van.

De Taylor gyerekkorú furrykre gondolt. A legholdkórosabb republikánusok körében idén ugyanis titokzatos forrásból elterjedt egy különösen vicces - és természetesen mindenféle ténybeli alapot nélkülöző - összeesküvés-elmélet arról, hogy a libsik által uralt iskolákban egyre több a furrynek öltözött gyerek.

Akiknek a kedvéért a libsik a tuti információk szerint macskavécéket helyeznek el az iskolákban, hogy azokba szarjanak a vécé helyett.

Taylor ezért felvette a konkrét ígéretei közé, hogy kormányzói rendeletben fogja betiltani a furry cuccok viselését a georgiai iskolákban.

Hát ez a háttere a vastag farkú Oliver-vidrának.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.