Újra medvét láttak Aszódon a temető mellett

ÁLLAT
2022 június 02., 08:50
comments 3

„Ma hajnalban, a temető mellett – azaz ugyanazon a helyszínen, ahol előzőleg is – újra medvét fényképezett a vadkamera. Valószínűleg nem az egy héttel ezelőtt nálunk megforduló példányról van szó, mert a mai látogató jóval termetesebbnek tűnik” – írta Facebookon Aszód polgármestere.

photo_camera Fotó: Aszód Város/Facebook

Május 26-án sikerült lefotóznia az aszódi vadásztársaságnak azt a medvét, ami miatt az acsai helyhatóság korábban medveriadót adott ki.

photo_camera Fotó: Facebook/Aszód Város

Azóta eltelt egy hét, az aszódi polgármester pedig bejelentette, hogy most újabb medveveszélyre figyelmeztető táblákat helyeztek ki.

„Nyomatékosan kérem, hogy vegyék komolyan a figyelmeztetést és kerüljék a Hosszúvölgyet, és általában a külterületeket! A medve nem játék!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.