Justin Bieber egyetlen szerencséje, hogy Jézus most is vele van

KULTÚRA
2022 június 14., 06:48
comments 2

„Tudom, hogy ez a vihar elmúlik, és tudom azt is, hogy Jézus velem van” – írta instagramján Justin Bieber énekes a BBC hírösszefoglalója szerint. A 28 éves kanadai sztár szombaton jelentette be ugyanezen a platformon – egy videóban, amelyet mi is megmutattunk –, hogy Ramsay Hunt-szindrómát diagnosztizáltak nála, ami arcbénulást jelent. A betegség akkor fordul elő, amikor az övsömör az arcidegeket is megtámadja.

„Napról napra jobban érzem magam – közölte Bieber újabb posztjában –, minden kellemetlenség ellenére megtaláltam a vigaszt abban, aki megteremtett és ismer engem. Ez adott nekem békességet a szörnyű viharban, amellyel szembe kellett néznem."

Az énekesnek eddig három koncertjét kellett lemondania a betegség miatt. Justin Biebert – amennyiben a megváltó közreműködésével sikerül teljesen meggyógyulnia – magyar rajongói is láthatják idén nyáron, ugyanis augusztus 12-én a Sziget fesztivál headlinere lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.