Meghalt a márfai szőlőhegyen megtalált csecsemő

GYÁSZ
2022 június 17., 8:36
comments 1

Meghalt a kórházban az a csecsemő, akit magára hagyott az édesanyja a Baranya megyében található Márfa szőlőhegyen – közölte a 24.hu kérdésére Szántó Valentin, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Mivel meghalt a pici, ezért a bűncselekmény minősítése is megváltozott. Most már emberölés kísérlete helyett, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt folytat nyomozást a rendőrség a csecsemő édesanyjával szemben - írta a lap.

photo_camera Fotó: Rendőrség

A 444 is beszámolt arról, hogy a horvát rendőrök csütörtökön, kevéssel éjfél után értesítették magyar kollégáikat arról, hogy az eszéki kórházban elláttak egy 31 éves nőt, aki valószínűleg előző délután megszülte gyermekét, majd hazatért. Nem tudta pontosan elmondani, hogy ez hol történt, de a magyar rendőrök csütörtök délután Márfa szőlőhegyen megtalálták a csecsemőt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt