Csecsemőt találtak a márfai szőlőhegyen

bűnügy
2022 június 17., 06:12

Emberölés kísérletével nyomoznak a Baranya megyei rendőrök egy horvát nő ellen, aki a gyanú szerint magára hagyta újszülött gyermekét Magyarországon, írja a Police.hu.

A horvát rendőrök csütörtökön, kevéssel éjfél után értesítették magyar kollégáikat arról, hogy az eszéki kórházban elláttak egy 31 éves nőt, aki valószínűleg előző délután megszülte gyermekét, majd hazatért. Nem tudta pontosan elmondani, hogy ez hol történt, de a magyar rendőrök délután Márfa szőlőhegyen megtalálták a csecsemőt.

link Forrás

A kutatásban egy orvosi végzettséggel rendelkező rendőr is részt vett, a csecsemőt a megtalálás után szakszerű ellátásban részesítette egészen a mentők kiérkezéséig, akik ezután átvették a gyermek ellátását, majd kórházba szállították.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.