Nem működik együtt a rendőrséggel a diósjenői férfi, aki a gyanú szerint 13 éve megölte nevelt lányait

bűnügy
2022 július 05., 13:06

Nem működik együtt a rendőrséggel az a 47 éves diósjenői férfi, akit nevelt lánya megölésével gyanúsítanak; a letartóztatásban lévő férfi a 2009 márciusában történt gyilkosság után elásta a 19 éves lány holttestét; a lány 14 éves testvérét továbbra is eltűntként keresik - közölték a nyomozók keddi sajtótájékoztatójúkon Salgótarjánban. Kalmár Zsolt ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes elmondta, hogy a testvérpár három testvérükkel, édesanyjukkal és nevelőapjukkal 2004 nyarától 2009 nyaráig élt egy háztartásban Diósjenőn, amikor a kiskorú gyerekeket a gyámhatóság védelembe vette és gyermekotthonokba kerültek, ahonnan többször hazaszöktek.

A nyomozás eddigi adatai szerint 2009 márciusában, közös lakásukban családi vitát, hangos szóváltást követően bántalmazta a nevelőapa a lányt, aki a helyszínen meghalt. Ezt követően a holttestet elásta házuk kertjében.

A múlt csütörtökön elfogott férfi letartóztatásáról vasárnap döntött a bíróság. Ellene szexuális bűncselekmény miatt vádemelési javaslatot tettek az ügyészségen.

link Forrás

A Blikk korábban arról írt, hogy az akkor 14 éves Krisztinát és a 19 éves Alexandrát szexuálisan zaklatta a nevelőapa, aki "azért gyilkolhatott, mert magának akarta őket, és nem bírta elviselni, hogy más is közeledik feléjük."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.