A Párbeszéd bejelentette az Orbán-kormány végét

POLITIKA
július 15., 9:44
comments 33

Az Orbán-kormánynak vége” - ezzel a címmel adott ki közleményt péntek délelőtt a Párbeszéd két új tárelnöke, Szabó Rebeka és Tordai Bence. Szerintük Orbán Viktor kormányának le kell mondania, mert „a miniszterelnök hazudott az április 3-ai választás kampányában, hazudik most is, miközben képtelen kezelni a saját hazugságaiból fakadó válságot és káosz”.

Úgy értékelik, hogy „a katasztrofális gazdaságpolitikából fakadó infláció, a kata statáriális szétverése, a rezsicsökkentés pánikszerű megszüntetése és az Orbán-csomag többi megszorítása külön-külön is súlyos terheket ró a magyar családokra”, ezért jobbnak látnák, ha „a fideszes komisszárok helyett szakértőkből álló kormányra van szüksége, amely az igazságos, zöld Magyarországért dolgozik”. Ezért a Párbeszéd azt követeli a kormányfőtől, hogy „hagyjon fel a hazudozással, a dilettáns döntésekkel”, és az ország érdekében távozzon a posztjáról.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt