Féleszűnek tartja a hidakon tüntetőket a Békemenet főszervezője

POLITIKA
2022 július 18., 12:10
comments 29

A rendkívüli hangulatban Csizmadia László, a Békemenetet szervező CÖF-CÖKA alapító elnöke úgy érezte, neki is értékelnie kell a kata és a rezsicsökkentés visszavágása miatt elindul tüntetéssorozatot. Fel is tett egy fogas kérdést, amit kapásból meg is válaszolt:

Mit keresnek a bukott politikusok által előre küldött féleszűek a Duna felett? A válasz egyszerű: a bajt. Ők a káosz magjait hintik, hála Istennek, nem termékeny földbe, csak a betonra. Számukra ésszel felfoghatatlan például, hogy az illegális bevándorlás segítése öngyilkosság és nem a demográfiai problémák megoldása.”

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közalapítvány (CÖKA) elnöke
photo_camera Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közalapítvány (CÖKA) elnöke Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

Csizmadia szerint „téves, zavarodott észjárásra utal, ha valakik úgy vélik, hogy Budapest hídjain kell bulit tartani és ezzel lehet elszakítani a két városrészt egymástól. Többször elmondtuk: a főváros a nemzeté, saját tulajdona és nem egyes pártok randalírozásának színhelye”. (2022plusz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.