AZ MTI-nek nem fontos, hogy lemondott a miniszterelnöki megbízott Orbán „tiszta náci” beszéde miatt

POLITIKA
2022 július 27., 06:43
comments 10

A közpénzből fenntartott nemzeti hírügynökség, a Magyar Távirati Iroda szerdán reggel nyolc óráig egy sort sem szentelt annak, hogy Hegedüs Zsuzsa, a miniszterelnök tanácsadója távozik és a kormányfő beszédét náci beszédnek minősítette - írja a hvg.hu.

Hegedüs Zsuzsa szociológus, miniszterelnöki főtanácsadó és Orbán Viktor 2012-ben
photo_camera Hegedüs Zsuzsa szociológus, miniszterelnöki főtanácsadó és Orbán Viktor 2012-ben Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

Mindeközben a távirati irodához olyan hírek mégiscsak eljutnak a miniszterelnök sajtófőnökétől, hogy Orbán Viktor gratulált a horvát kormányfőnek a kedden átadott Peljesac tengeri hídhoz. A Fidesz lapja, a Magyar Nemzet legalább arról beszámolt kedden, hogy Orbán Viktor válaszlevelet küldött Hegedüs Zsuzsának, a posztjáról Orbán szombati beszéde nyomán lemondott miniszterelnöki megbízottnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.