Egyvalaki jogosult dönteni arról, hogy az anya megszüli-e életképtelen magzatát, és ez az ember Greg

külföld
2022 július 28., 13:52
comments 18

Óriási karriert futott be egy eddig kevéssé ismert csoport videója: a Mothers Against Greg Abbott (aminek a rövidítése - MAGA - megegyezik Trump jelszavával) olyan anyákat és más aktivistákat tömörít, akik Greg Abbott texasi kormányzó ellen kampányolnak. A kiindulópont az volt, hogy Abbott nem volt hajlandó bevezetni a kötelező maszkviselést, de azóta több ügyben is aktívak, például a fegyverviselési szabályok szigorítása mellett kardoskodnak.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.