Ha megnéztük volna Hollik Istvánt a Mokkában, nem izgultunk volna a kormányinfón

belföld
2022 július 30., 13:45
comments 10

A szokásos szombat délelőtti kikapcsolódások helyett egy ország várta tűkön ülve, hogy mit jelent majd be Gulyás Gergely a kormányinfón. A legtöbben a benzinársapka korlátozására, ne adj' isten eltörlésére tippeltek. Nagy meglepetés nem történt: valóban az üzemanyagok árával mókolt a kormány. A céges autókat kirakták a kedvezményezettek köréből, de a magántulajdonú autók és a taxisok továbbra is 480-ért tankolhatnak majd.

Teljesen felesleges volt az izgalmunk, hisz Hollik István – ezúttal nem futva, hanem ülve – részletes tájékoztatást adott a baráti tv műsorában, ahol csütörtökön háromszor is elmondta, hogy

október 1-ig egészen biztosan marad sapka az üzemanyagárakon.A beszélgetés további részében „Brüsszelt” ócsárolta a kormánypárti kommunikációs igazgató. Itt lehet megnézni:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.