Pénteken és szombaton forróság, vasárnap némi enyhülés jön

időjárás
2022 augusztus 5., 7:48

Péntek délután 32-37 fokra számíthatunk, késő este is csak 21-27 fokra hűl le a levegő. Elsősorban az Észak-Dunántúlon fújhat néha a déli, délkeleti szél, de ez sem csillapítja a forróságot.

photo_camera Fotó: Kristóf Balázs

Szombaton az északnyugat felől érkező front miatt már előfordulhatnak záporok, zivatarok, de legfeljebb a nyugati határ közelében csökken 30 fok alá a hőmérséklet. Az Alföldön esőre sem számíthatunk, továbbra is 33-38 fokos szárazság lesz.

A vasárnapi előrejelzés szerint aznap kissé enyhül a kánikula, délután 25-33 fok valószínű. Nyugaton lesz a hűvösebb, délkeleten a melegebb. (met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt