Meghalt Anne Heche

GYÁSZ
2022 augusztus 12., 18:15

Meghalt Anne Heche színésznő, miután egy héttel ezelőtt autójával nagy sebességgel egy háznak csapódott, és olyan súlyos agysérülést szenvedett, hogy kómába került. Halálának hírét a családja is megerősítette, írja a Guardian.

Pénteken a családja egy közleményt adott ki, amelyben közölték, hogy az 53 éves Anne nem fog felépülni, és le fogják kapcsolni az őt életben tartó gépekről. A színésznőt azért tartották eddig életben, hogy az orvosok kiderítsék, a szervei közül melyek alkalmasak arra, hogy azokat mások megkapják. Családja szerint Heche döntött úgy korábban, hogy halála esetén ép szerveivel szeretne másokon segíteni.

photo_camera Fotó: VALERIE MACON/AFP

Heche augusztus 6-án ütközött nagy sebességgel egy háznak Los Angeles Mar Vista negyedében, közel az otthonához. Az ütközéstől autója kigyulladt, a lángok eloltása beszámolók szerint közel egy óráig tartott. A ház lakója sérülések nélkül megúszta a balesetet, a szomszédok a Fox Newsnak azt mondták, amikor kinyitották az autó hátsó ajtaját, Heche azt mondta, hogy nincs jól, de a színésznőt addig nem tudták kiszedni a kocsiból, amíg a tüzet el nem oltották.

Heche az Another World szappanoperában vált ismertté, alakításáért Daytime Emmy-díjat kapott. Ezt követően olyan filmekben játszott, mint a Donnie Brasco, a Hat nap, hét éjszaka vagy az Amikor a farok csóválja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.