Háznak ütközött az autójával, kritikus állapotban szállították kórházba Anne Heche színésznőt

baleset
2022 augusztus 06., 10:19
comments 2

Anne Heche, 53 éves színésznő súlyos autobalesetet szenvedett Los Angeles északnyugati részén, Mar Vista negyedben, amikor járműve nagy sebességgel háznak ütközött – írja a CNN. Az autó és a ház is kigyulladt.

„A sofőr nagy sebességgel haladt, amikor letért az útról és egy lakóháznak ütközött" - mondta Jeff Lee, a Los Angeles-i rendőrség sajtószóvivője. Az autó kigyulladt. A sofőr égési sérüléseket szenvedett, kritikus állapotban szállították egy helyi kórházba. A tűzoltóknak több mint egy órába telt, mire eloltották a lángokat. A CNN megkereste Heche képviselőit, még nem nyilatkoztak az ügyben.

photo_camera Fotó: VALERIE MACON/AFP

Heche először az „Another World” szappanoperában vált ismertté, alakításáért Daytime Emmy-díjat kapott. Ezt követően olyan filmekben játszott, mint a „Donnie Brasco", a „Six Days Seven Nights” és a „Wag the Dog".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.