Bankrablásra készülhetett az olasz férfi, akire ráomlott a barkácsalagútja Rómában

augusztus 13., szombat 7:41
1

Róma belvárosában, a Vatikán közelében kellett kimenteni egy férfit az út alatt futó, beomlott alagútból, és a rendőrség gyanúja szerint a férfi azért ásta az alagutat, hogy ki tudjon rabolni egy bankot, írja a BBC.

Fotó: HANDOUT/AFP

A tűzoltók nyolc órán át szabadították ki az alagútból a férfit, aki kórházba került, ahol le is tartóztatták. A rendőrség őrizetbe vett még egy férfit, mindkettejüket köztulajdon megrongálásával vádolták meg, és letartóztattak további két férfit, akik menekülni próbáltak a helyszínről. A gyanú szerint a banda egy bank kirablására készült.

Az alagút egyik bejárata egy közeli, üresen álló boltból indult ki, két bank közvetlen közelében. A helyi sajtó szerint a banda az augusztus 15-ei hosszú hétvégére készülhetett, amikor minden üzlet és iroda napokon át zárva lesz. Az alagútfúrásnak persze volt hangja, de az üzlet mellett élő lakók azt hitték, hogy csak felújítják a kiadatlan ingatlant.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt