Eddig nem gondolta senki, hogy ez fontos, most több ezer forinttal megdobja a gázszámlát

Lezárt tartalom a Kör tagjainak gazdaság
2022 szeptember 01., 14:03
comments 43

Mint korábban írtuk, egyre többen kapják meg az első gáz- és villanyszámláikat, amelyekben már az augusztus 1., vagyis a rezsinövelés utáni fogyasztást is fizetni kell. És sokan eléggé elkenődve állapították meg, hogy hiába fogyasztottak viszonylag kevés gázt júliusban és augusztus elején, az augusztusi időszakra bizony már a versenypiaci áron számolta el nekik a gázt az MVM, ezzel megduplázva a gázszámlájukat.

Több olvasónk is írta nekünk, hogy elérték az MVM ügyfélszolgálatát, ahol azt mondták, hogy ez a súlyozási kulcs miatt lehet. Ez tehát egy elég fontos eleme az emberek gázszerződésének, amiről viszont sajnos nem tájékoztatták eddig a fogyasztókat.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.