Éhesek lettek, befejezték az éhségsztrájkot a Tesla-segélyvonalak miatt dühöngő norvégok

külföld
2022 szeptember 04., 11:01
comments 11

Húsz elégedetlen norvég Tesla-tulaj tartott éhségsztrájkot, mikor Elon Musk Oslóban járt, az elkeseredett tiltakozásnak váratlan esemény vetett végett: a mindenre elszánt demonstrálók megéheztek.

A radikális tiltakozás üzenetét erősítendő autóikkal „Help” feliratot formáltak, amivel az alapvetően Tesla-kedvelő autótulajdonosok a gyakori gyártási hibákra szerették volna felhívni a figyelmet, a többi között:

  • a gyatra minőségű festésre,
  • az elégtelen rozsdavédelemre,
  • a beteges hőszivattyúkra,
  • az ülések deformálódására,
  • a laza burkolatokra (nyikrogásra).

De ami végül kiváltotta a merész akciót, az a cég ügyfélszolgálatának működése, illetve nem működése volt. A tüntetők szerint lehetetlenül hosszú a várakozási idő, és soha nem hívják vissza őket. (Newsweek)

photo_camera Fotó: https://twitter.com/monstermasten/status/1563632839287083010


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.