Zelenszkij tanácsadója megüzente a Krím-félsziget lakóinak, hogy rejtőzzenek bunkerekbe

háború
2022 szeptember 05., 18:34
comments 2

Az ukrán elnök tanácsadója, Mihajlo Podoljak arra szólította fel a megszállt területek lakóit, köztük a Krím-félszigeten élőket is, hogy a közelgő bombázások miatt alakítsanak ki bunkereket, valamint tárazzanak be ivóvízből. Majd az üzenet végén jelezte, hogy minden újra ukrán lesz.

link Forrás

Az ukránok augusztus végén indították meg az ellentámadást az ország déli részén, főleg Herszon megyét próbálják meg visszaszerezni. Ugyanakkor a Krím-félsziget már 2014 óta orosz megszállás alatt van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.