Csütörtökön akkora kánikula jön, hogy a déli megyék lakóiról lerohad a hosszúnadrág

időjárás
2022 szeptember 06., 18:13
comments 1

Szeptember második hetében folytatódik a nyár, sőt bele is zendít. Már szerdán remek idő lesz, néhol a harminc fokot is elérő vagy kicsit meghaladó csúcshőmérsékletekkel, hogy csütörtökön a déli részeken elérhesse a 33 fokot is.

Az igazi meleg déli széllel érkezik, ezért a további információk befogadása előtt játszd le a Forró szél című jugoszláv sorozat főcímdalát:

A fordulat ehhez képest elég hamar, csütörtök délutánra várható, ekkor nyugat felől előbb befelhősödik, majd este kipattannak a záporok, zivatarok, jégesővel és felhőszakadással megspékelve.

Pénteken 24-28 fok várható, immár esőzés nélkül, aztán a hétvégére záporokat jósolnak, de ez ne befolyásoljon senkit semmiben, mert ha túl komor az előrejelzés, az összes meteorológust együtt viszik majd az újra megnyitott Recskre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.