Puszta kézzel birkózott a gyerekét megtámadó tigrissel az indiai anya, az állat karmai kilyukasztották a tüdejét, de túlélte

ÁLLAT
2022 szeptember 06., 17:35
comments 2

Perceken át puszta kézzel birkózott egy tigrissel egy fiatal nő a közép-indiai Madhya Pradesh államban, mire a környékbeli földeken dolgozó parasztok összeszaladtak a kiáltásaira, és botokkal elkergették az állatot - jelenti a BBC. A nőt súlyos sérülésekkel kezelik, a gyereke sebei enyhébbek.

photo_camera Az apa a 15 hónapos túlélővel balra, az anya jobbra látható

Pedig nem így nézett ki, amikor a Bandhavgarh Tiger Reserve nevű rezervátum szélén, egy mezőn sétálgató párost a bokrok közül lerohanta egy tigris, és szájába kapta a kisgyerek fejét, hogy elvonszolja.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.