Kihívták egy bokszmeccsre Boris Johnsont

külföld
2022 szeptember 07., 19:47

Nigel Farage, a brit Függetlenségi Párt (UKIP) egykori pártvezetője a múlt szombaton megjelent az O2 Arénában, ahol a brit YouTube-sztár, KSI visszatért a ringbe, hogy egyetlen este alatt két bokszmeccset vívjon. Az esemény ideje alatt Farage saját magának szervezett le egy meccset.

Egy Fred Talks Fightingnak adott interjú során a farnborough-i születésű, műsorvezetőből lett politikust arról kérdezték, hogy megmérkőzne-e Boris Johnson volt brit miniszterelnökkel. Farage viccelődve válaszolt: „Meg tudnék vele birkózni. Boris, ha most figyelsz, csináljuk!”A hét elején Farage a TikTok-oldalán megerősítette a kihívást:

link Forrás

A TikTok-videó gyorsan több százezres nézettséget szerzett, a kommentelők pedig "Brexit-csatának" nevezték a hipotetikus összecsapást.

A volt miniszterelnök még nem válaszolt Farage kihívására. (via KentLive)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.