Soha többé nem lehet nyállal fényesíteni a krikettlabdákat

sport
2022 szeptember 20., 09:41
comments 2

A Nemzetközi Krikett Tanács végleg betiltotta, hogy nyállal tisztítsák és fényesítsék a játékosok a labdákat. A krikettezők korábban nyállal – vagy izzadsággal – fényesítették a labda egyik oldalát, hogy az a megfelelő módon repüljön.

Az ideiglenes tilalmat még 2020 májusában vezették be a koronavírus-járvány miatt, igaz közben a nyál helyett izzadságot továbbra is lehetett használni. És a BBC hírében szó sincs arról, hogy a nyállal együtt most azt is betiltották volna. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.