Akadozik a népszámlálás online felülete

TECH
2022 október 2., 6:49
comments 9

Szombaton több olvasónk jelezte, hogy nem tölt be a népszámlálás online kérdőíve, vagy a végén szerverhiba miatt nem engedi beküldeni a válaszokat. Hasonlókról számolt be a Telex is. Tapasztalataink szerint azóta is akadozik a rendszer, időnként működik, máskor nem.

photo_camera Fotó: Olvasónk

A népszámlálást kötelező kitölteni, október 16-ig lehet online, utána a számlálóbiztosok személyesen keresik fel az embereket. A kérdőíveket háztartásonként lehet leadni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt