Robbanások voltak oroszok által ellenőrzött dél-ukrán városokban

háború
2022 október 12., 07:31

Szerdán kora reggel öt robbanás hallatszott Herszon városában – jelentették orosz források. Ők azt írják, a légvédelem indulhatott be. Ugyanakkor a szomszédos régió nagyvárosában, Melitopolban is egy robbanást jelentettek, amelyről a városból elűzött ukrán polgármester, Ivan Fedorov számolt be a telegrammján.

Az orosz RIA is beszámolt az esetről az oroszok által felállított rendőrségre hivatkozva. Szerintük a piac közelében robbant fel egy bomba, sérülés pedig nem történt. Mindezt nem tudta megerősíttetni a hírről beszámoló Reuters.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.