Egy autóbalesetezőt próbált menteni a marylandi terhes tűzoltó, amikor megindultak nála a fájások

külföld
2022 október 18., 07:11

Megan Warfield, a Maryland állambeli Baltimore megyében dolgozó tűzoltó kilenc hónapos terhesen balesetezett az autóval, amiben utazott. Megindultak nála a fájások, de nem volt hajlandó kórházba menni, amíg nem segített egy másik autó alá szorult nőnek.

Warfield azt mondta, valójában fogalma sincs, hogyan tudta ezt megtenni, szerinte valószínűleg az adrenalin segített, mert közben nagyon erős fájásai voltak.

A nő szolgálaton kívül volt, és hazafelé tartott, amikor a baleset történt, de amikor kiszállt az autóból, és észrevette a felborult autót és a benne rekedt nőt, elkezdett bemászni az autóba a nőhöz. Gondoskodott róla, hogy a nő a helyén maradjon, hogy ne legyenek súlyosabb sérülései.

Warfield a baleset után elment a kórházba, és másnap megszületett a gyereke. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.