Meggyógyult Emmanuel, az influenszer emu

ÁLLAT
2022 október 22., 19:41
comments 3

Felgyógyult a madárinfluenzából Emmanuel Todd Lopez, a híres influenszer emu – közölte szombaton gazdája, Taylor Blake a Twitteren.

Emmanuel állapotáról a Washington Post nyomán mi is beszámoltunk múlt héten. Akkor azt írták, az emu idegkárosodást szenvedett a jobb lábán, és nem tud önállóan enni vagy inni sem a madárinfluenza miatt.

„Úgy gondoljuk, a betegséget alapvetően stressz okozta, mivel az emuk nagyon fogékonyak a stresszre. Nagyon leterhelte lelkileg, hogy a hatóságoknak ki kellett jönniük és el kellett altatniuk az állományunkat. De a megérzéseim azt súgták, hogy neki ez még nem a vég” – írta Blake.

Az emu gazdája a múlt héten osztotta meg TikTokon, hogy a családja tulajdonában lévő farmon három nap alatt több mint 50 madarat vesztettek el – gyakorlatilag az összeset – leszámítva egy Rico nevű hattyút és Emmanuelt, a híres emufluenszert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.