27 fok is lehet hétfő délután

időjárás
2022 október 24., 06:22

Az Időkép előrejelzése szerint párásan és ködösen indul a nap, és gyenge eső is lehet északon, északkeleten, illetve nem lesz kifejezetten napos idő, de mindezek ellenére 17-27 fokot is mérhetünk délután. Mármint huszonhetet. Persze leginkább a déli országrészen.

Kedden, sőt szerdán és csütörtökön is hasonlóan alakul az időjárás – a reggelek ködösen és párásan indulnak, lehetnek gyenge esők, a csúcshőmérséklet a legtöbb esetben pedig húsz fok körül alakul. Valami ilyesmi lesz pénteken is, akkor viszont már köd, pára és eső sem lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt