27 fok is lehet hétfő délután

időjárás
2022 október 24., 06:22

Az Időkép előrejelzése szerint párásan és ködösen indul a nap, és gyenge eső is lehet északon, északkeleten, illetve nem lesz kifejezetten napos idő, de mindezek ellenére 17-27 fokot is mérhetünk délután. Mármint huszonhetet. Persze leginkább a déli országrészen.

Kedden, sőt szerdán és csütörtökön is hasonlóan alakul az időjárás – a reggelek ködösen és párásan indulnak, lehetnek gyenge esők, a csúcshőmérséklet a legtöbb esetben pedig húsz fok körül alakul. Valami ilyesmi lesz pénteken is, akkor viszont már köd, pára és eső sem lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.