Meleg lesz

időjárás
2022 október 25., 04:49

Az előrejelzések szerint a hét és a hónap végéig marad a kellemes őszi idő. Kedden ugyan „délen, délnyugaton többfelé előfordulhat eső”, de délutánra kisüt a nap – írja az Időkép előrejelzése –, így napközben akár 16-22 fok is lehet.

Szerdán és csütörtökön napközben országszerte 15-22 fok lehet, enyhe esőkkel, pénteken és a hétvégén egyes helyeken 14-15 fok körül, máshol 17 és 22 fok között alakulhat a hőmérséklet. Hajnalonta azért hűvösebb lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt