Alig érkezett meg Szijjártó Péter New Yorkba, máris meg kellett küzdenie egy láthatatlan ellenféllel

diplomácia
2022 október 28., 16:00
comments 32

Megérkezett New Yorkba Szijjártó Péter külügyminiszter. Ahogy ilyenkor lenni szokott, le is volt beszélve egy interjú a magyar köztévével arról, hogy mi járatban. A híradóban profin le is ment az anyag, Szijjártóék viszont hamarabb indították el Facebookon az élőjüket. Hang még nem volt, de kép már igen arról, hogy milyen emberfeletti küzdelembe bocsátkozott Szijjártó a felvétel előtt nem is egy, de több szösszel. A harcot pedig azzal vette fel, ami éppen a rendelkezésére állt.

Amúgy arról beszélt, hogy Donald Trump módszerét kellene használni az ukrán-orosz háború lezárására, aminek a lényege Szijjártó szerint az, hogy „beszéljenek azok, akik egymással szemben állnak, vagyis orosz-amerikai párbeszédre van szükség”, nagyvonalúan kihagyva a rendezésből az oroszok által lerohant országot és annak népét, az ukránokat. Mindezt az október 23-i évforduló után pár nappal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt