Megtámadták Nancy Pelosi férjét a San Franciscó-i otthonában

külföld
2022 október 28., 13:56

Nancy Pelosi amerikai házelnök férje, Paul Pelosi kórházba került, miután pénteken kora reggel megtámadta valaki, aki betört a házaspár San Franciscó-i rezidenciájába – közölte Pelosi szóvivője.

A betörő egy kalapáccsal támadt rá Paul Pelosira, miután többször egymás után ráüvöltött, azt kérdezve, hogy „hol van Nancy?”

photo_camera Fotó: ANGELA WEISS/AFP

A támadáskor Nancy Pelosi nem tartózkodott otthon, épp Washingtonban volt. A rendőrség reggel 9 után ért ki a házhoz, ahol a támadót, akiről később kiderült, hogy David DePape-nek hívják, és Paul Pelosit egy-egy kalapáccsal a kezükben találták. A rendőrök lefegyverezték a támadót és őrizetbe vették, de a motivációit még vizsgálják. A szóvivő szerint Paul Pelosi teljesen fel fog épülni. (New York Times, BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt