Drónbemutatóval ünnepelték a Candy Crush mobiljáték 10. születésnapját New Yorkban

külföld
2022 november 04., 17:46

Csütörtök este a 500 világító drón szinkronizált műsorával ünnepelték New Yorkban a Candy Crush népszerű mobiltelefonos játék 10. születésnapját. A drónok a szomszédos New Jersey felett repültek, hogy ne sértsék a New York-i légtérkorlátozásokat és a drónozást korlátozó törvényeket.

A cég azt írta, hogy a manhattani égbolt rövid időre „kandírozott karnevállá” változott a 10 perces fényjáték alatt, az égbolt pedig a „bolygó legnagyobb képernyője.” Sokaknak azonban nem tetszett bemutató, Brad Hoylman, a helyi demokrata szenátor szerint felháborító, hogy profitért elrontják a város híres égboltját. A madarakat is veszélyeztették, mondta. Évente több millió vonuló madár repül át a város felett, és sokuk nekimegy a kivilágított épületeknek, és az olyan tárgyak, mint a drónok, megzavarhatják őket.

A cég különleges engedélyt kapott a bemutató megrendezésére. (The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt