Autóval áthajtott a lakodalmas násznépen egy férfi, négyen meghaltak Spanyolországban

külföld
2022 november 06., 13:49

Négyen meghaltak, nyolcan megsérültek egy spanyolországi lakodalomban, miután egy 35 éves férfi az autójával belehajtott a násznép egy csoportjába. A kocsiban ült a férfi két kamasz fia és unokaöccse is, a gázolás után elmenekültek a Torrejón de Ardoz-i helyszínről.

Az összetört autóra körözést adtak ki, egy órával később, negyven kilométerrel arrébb a helyi hatóságok elfogtak három gyanúsítottat, a negyediket még keresik. A gyanúsítottak azt állították, hogy rájuk lőttek, ám erre nincs bizonyíték. Az autóban ötezer eurót találtak.

Az elhunytak között van egy 70 éves asszony, egy 60 és egy 40 éves férfi, valamint egy 17 éves fiú. A kórházba szállítottak közül négyen súlyos állapotban vannak. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.