Orbán Ráhel mindig úgy érezte, hogy túl kell teljesítenie azért, mert a miniszterelnök az apja

siker
2022 november 11., 12:00
comments 61

Nemcsak kreatívipari podcastot készített Orbán Ráhellel a Republic Group, hanem a Brandfestivál pénteki napjára is meghívták előadni. Itt megtudhattuk, hogy a miniszerelnök lánya már azért ment ki bébiszitterkedni Párizsba, hogy ott megtanulhasson franciául, mert ez volt az egyik felvételi követelmény abban a svájci iskolában, ahogy ahol tanulni akart. Egészen a beszélgetés 20. percéig kellett várni, hogy elhangozzon: a pódiumon ülő rendkívül sikeres üzletasszony, családanya, kreatív igazgató tulajdonképpen a miniszterelnök lánya. És hogy kiderüljön, milyen úgy ennyire sikeresnek lenni, hogy közben az embernek a miniszterelnök az apja. Papp-Váry Árpád, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke itt kérdezett rá, hogy tulajdonképpen mi is az Orbán Ráhel-narratíva.

Orbán Ráhel és Papp-Váry Árpád beszélget a Brandfestiválon
photo_camera Orbán Ráhel és Papp-Váry Árpád beszélget a Brandfestiválon Fotó: BrandFestival 2022, Dunavölgyi Media Team

„Nem tudom megmondani, milyen lehet az, amikor az életének majdnem a felét nem a miniszterelnök lányaként tölti. Talán a legnagyobb hatása arra volt, hogy mindig kicsit túl kellett teljesítenem, hiszen nagyon sok előítélet ért, de ennek csak egy része negatív. Vannak pozitív előítéletek is. Tehát már csak magam miatt is úgy érzem, hogy túl kell teljesíteni, és ez a maximalizmus megjelenik a munkámban. De nyilvánvalóan én vagyok egy feleség, egy társ, három kisgyerek édesanyja és egy csapat vezetője, úgyhogy az én narratívám az ez, ha meg kell fogalmaznom” - mesélte Orbán Ráhel a brandezvény résztvevőinek.

Majd elérkezett az a vallomás, amire egy ország várt: elmondott egy történetet, ahol szerinte a szakmai munkájában is volt jelentősége annak, hogy Orbán Ráhelnek hívják.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.