Orbán Ráhel mindig úgy érezte, hogy túl kell teljesítenie azért, mert a miniszterelnök az apja

Lezárt tartalom a Kör tagjainak siker
2022 november 11., 12:00
comments 61

Nemcsak kreatívipari podcastot készített Orbán Ráhellel a Republic Group, hanem a Brandfestivál pénteki napjára is meghívták előadni. Itt megtudhattuk, hogy a miniszerelnök lánya már azért ment ki bébiszitterkedni Párizsba, hogy ott megtanulhasson franciául, mert ez volt az egyik felvételi követelmény abban a svájci iskolában, ahogy ahol tanulni akart. Egészen a beszélgetés 20. percéig kellett várni, hogy elhangozzon: a pódiumon ülő rendkívül sikeres üzletasszony, családanya, kreatív igazgató tulajdonképpen a miniszterelnök lánya. És hogy kiderüljön, milyen úgy ennyire sikeresnek lenni, hogy közben az embernek a miniszterelnök az apja. Papp-Váry Árpád, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke itt kérdezett rá, hogy tulajdonképpen mi is az Orbán Ráhel-narratíva.

photo_camera Orbán Ráhel és Papp-Váry Árpád beszélget a Brandfestiválon Fotó: BrandFestival 2022, Dunavölgyi Media Team

„Nem tudom megmondani, milyen lehet az, amikor az életének majdnem a felét nem a miniszterelnök lányaként tölti. Talán a legnagyobb hatása arra volt, hogy mindig kicsit túl kellett teljesítenem, hiszen nagyon sok előítélet ért, de ennek csak egy része negatív. Vannak pozitív előítéletek is. Tehát már csak magam miatt is úgy érzem, hogy túl kell teljesíteni, és ez a maximalizmus megjelenik a munkámban. De nyilvánvalóan én vagyok egy feleség, egy társ, három kisgyerek édesanyja és egy csapat vezetője, úgyhogy az én narratívám az ez, ha meg kell fogalmaznom” - mesélte Orbán Ráhel a brandezvény résztvevőinek.

Majd elérkezett az a vallomás, amire egy ország várt: elmondott egy történetet, ahol szerinte a szakmai munkájában is volt jelentősége annak, hogy Orbán Ráhelnek hívják.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt