Orbán Ráhel:„Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy talpon tudjon maradni, mert nagyon nehéz lesz”

Lezárt tartalom a Kör tagjainak agyvihar
2022 november 05., 11:43
comments 65

Van a Republic Groupnak egy reklámszakmai podcastja, a „RePort”, a műsort Márton Szabolcs, a Republic Group kreatívigazgatója vezeti. Néhány napja különleges vendéget fogadott: „az ODU gyerekbolt tulajdonosát és megálmodóját, a BDPST cégcsoport kreatívigazgatóját, a BDPST Concept ügyvezető igazgatóját”. Vagy ahogy a legtöbben ismerjük: Orbán Ráhelt, Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lányát.

A témák többek közt az alábbiak voltak:

  • Mi a „sztori” szerepe a vendégélmény megteremtésében?
  • Hogyan zajlik egy turisztikai vállalkozás márkaépítése?
  • Milyen márkacéljai lehetnek egy vendéglátóhelynek?
  • A közelmúlt és a jelen kihívásai.
  • A szektort érintő elkerülhetetlen digitalizáció.

Megígérjük, hogy szemlénkben nem fogjuk érinteni az összeset. Fontos figyelmeztetés, hogy a beszélgetés során gyakran hangzanak el olyan újmagyar szavak és kifejezések, melyek a közpénzlopás, a Fidesz-éra, a reklámosok és az ingatlanfejlesztők szerelemgyerekeinek tekinthetők, és itt-ott nehezen követhetővé teszik az interjút. Szó esik megfejlesztésről, az eredeti értelmét már nem hordozó értékmentésről, és persze a marketinges idiokráciában teljesen új értelmet nyert szörnyszülöttről, a purpose-ról, de azért mégis érdekes végighallgatni az egészet.

„Szia Ráhel, nagyon örülök, hogy elfogadtad a meghívást, nagyon örülök neki, hogy itt vagy, és mindig egy bemelegítő kérdéssel kezdünk: Hogy vagy? Mi van veled mostanában, honnan érkeztél? Mi az, amit csinálsz manapság?” - így durrantotta be a beszélgetést a kreatívigazgató, majd a rövid, udvariaskodó felvezetést (hogy bírja ezt a rengeteg feladatot három gyerkőc mellett? alszik, pihen egyáltalán?) óriási szakmázás követte.

Mit kell tudni a BDPST cégcsoportról? Mit csinál benne Orbán Ráhel?

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt