Orbán Ráhel:„Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy talpon tudjon maradni, mert nagyon nehéz lesz”

agyvihar
2022 november 05., 11:43
comments 64

Van a Republic Groupnak egy reklámszakmai podcastja, a „RePort”, a műsort Márton Szabolcs, a Republic Group kreatívigazgatója vezeti. Néhány napja különleges vendéget fogadott: „az ODU gyerekbolt tulajdonosát és megálmodóját, a BDPST cégcsoport kreatívigazgatóját, a BDPST Concept ügyvezető igazgatóját”. Vagy ahogy a legtöbben ismerjük: Orbán Ráhelt, Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lányát.

A témák többek közt az alábbiak voltak:

  • Mi a „sztori” szerepe a vendégélmény megteremtésében?
  • Hogyan zajlik egy turisztikai vállalkozás márkaépítése?
  • Milyen márkacéljai lehetnek egy vendéglátóhelynek?
  • A közelmúlt és a jelen kihívásai.
  • A szektort érintő elkerülhetetlen digitalizáció.

Megígérjük, hogy szemlénkben nem fogjuk érinteni az összeset. Fontos figyelmeztetés, hogy a beszélgetés során gyakran hangzanak el olyan újmagyar szavak és kifejezések, melyek a közpénzlopás, a Fidesz-éra, a reklámosok és az ingatlanfejlesztők szerelemgyerekeinek tekinthetők, és itt-ott nehezen követhetővé teszik az interjút. Szó esik megfejlesztésről, az eredeti értelmét már nem hordozó értékmentésről, és persze a marketinges idiokráciában teljesen új értelmet nyert szörnyszülöttről, a purpose-ról, de azért mégis érdekes végighallgatni az egészet.

„Szia Ráhel, nagyon örülök, hogy elfogadtad a meghívást, nagyon örülök neki, hogy itt vagy, és mindig egy bemelegítő kérdéssel kezdünk: Hogy vagy? Mi van veled mostanában, honnan érkeztél? Mi az, amit csinálsz manapság?” - így durrantotta be a beszélgetést a kreatívigazgató, majd a rövid, udvariaskodó felvezetést (hogy bírja ezt a rengeteg feladatot három gyerkőc mellett? alszik, pihen egyáltalán?) óriási szakmázás követte.

Mit kell tudni a BDPST cégcsoportról? Mit csinál benne Orbán Ráhel?

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.