Fagy, köd, borult idő

ÉLET
2022 november 20., 16:47
Köd Salgótarján felett 2015. december 10-én.
photo_camera Köd Salgótarján felett 2015. december 10-én. Fotó: Komka Péter / MTI

Az évszaknak megfelelő, tehát pocsék idő lesz a jövő héten az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján. A fő jellemzők:

  • fagy;
  • köd;
  • jobbára felhős, borult idő;
  • eső.

Hétfőn hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap, de jellemzően borult lesz az idő, estére pedig köd is lesz. Kedden az északkeleti országrészben tartós köd is kialakulhat, délnyugat-nyugat felől megvastagszik a felhőzet. Sok helyen fog esni, a hegyekben akár hó, havas eső is. Az éjjel akár mínusz 4 fok is lehet.

Szerdán szerencsésebb részeken pár percre felszakadozhat a felhőzet, éjjel nem számítanak fagyra. Csütörtökön azonban igen, de legalább a változóan felhős időben néha kisüthet a nap. Pénteken, szombaton és vasárnap is éjszakai fagyok várhatók. A napközbeni hőmérséklet egész héten 4-10 fok körül alakul majd. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.