Fagy, köd, borult idő

ÉLET
2022 november 20., 16:47
photo_camera Köd Salgótarján felett 2015. december 10-én. Fotó: Komka Péter / MTI

Az évszaknak megfelelő, tehát pocsék idő lesz a jövő héten az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján. A fő jellemzők:

  • fagy;
  • köd;
  • jobbára felhős, borult idő;
  • eső.

Hétfőn hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap, de jellemzően borult lesz az idő, estére pedig köd is lesz. Kedden az északkeleti országrészben tartós köd is kialakulhat, délnyugat-nyugat felől megvastagszik a felhőzet. Sok helyen fog esni, a hegyekben akár hó, havas eső is. Az éjjel akár mínusz 4 fok is lehet.

Szerdán szerencsésebb részeken pár percre felszakadozhat a felhőzet, éjjel nem számítanak fagyra. Csütörtökön azonban igen, de legalább a változóan felhős időben néha kisüthet a nap. Pénteken, szombaton és vasárnap is éjszakai fagyok várhatók. A napközbeni hőmérséklet egész héten 4-10 fok körül alakul majd. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt