Legalább öten meghaltak Colorado Springsben egy LMBTQ szórakozóhelynél történt lövöldözésben

külföld
2022 november 20., 11:19
comments 1

A rendőrség szerint éjfél körül értesítették őket, hogy a Club Q nevű helyen lövöldözés történt. A Washington Post azt írja, legalább öten meghaltak és tizennyolcan megsebesültek.

A rendőrség szóvivője szerint a gyanúsítottat, aki szintén megsérült, őrizetbe vették, és kórházban kezelik. Arról egyelőre nem osztottak meg semmilyen információt, hogy a fegyveres miért lövöldözött, de úgy tudni, hogy a nyomozásban az FBI is részt vesz. Hogy a gyanúsított is a 18 sebesült között van-e, illetve hogy miként sérült meg, azt nem részletezték. (Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt