A Szikra Mozgalom a NER kedvenc étterménél követeli: Fizessenek a gazdagok!

POLITIKA
2022 december 09., 17:50

A kaszinóblokkolás és a végrehajtói kar kiplakátolása után, most a NER kedvenc éttermeként ismert Felix étterem előtt folytatja a Fizessenek a gazdagok! kampányát a baloldali Szikra Mozgalom. A kaszinós esemény során kisebb balhé lett a láncból, most is megjelent a rendőrség, jelenleg igazoltatják a jelenlevőket.

A SZikra Mozgalom tüntetése a Felix étterem előtt
photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444

A Szikra Mozgalom aktivistái felolvasták követeléseiket, miközben az étterem ajtaját bezárták, és az esemény Facebookos élőadása alapján egy - feltehetőleg - pincér épp teával kínálgatja a skandálókat.

Céljuk, hogy felhívják „a figyelmet a NER és kedvezményezettjeinek rongyrázására, amely hihetetlen mértékűre nyitja a társadalmi ollót: a szegényeket még szegényebbé, a gazdagokat még gazdagabbá teszi.”

A sajtó képviselőit a Döbrentei tér környékén várták, ahonnan a Felix étteremhez vonultak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.