Matolcsy Ádám baráti köre és következő gazdasági miniszter is felbukkant a NER kedvenc éttermében

2022 május 12., 17:32

Alakulgat az új kormány névsora, aki csak teheti, most biztosítja be magát közpénzügyileg a következő négy évre. Csütörtök kora délután a NER-kedvenc éttermének számító Felixben is annyi fontos ember nyüzsgött, hogy Matolcsy Ádám barátnője egy gyémántkarkötőt nem tudott volna leejteni a kezéről.

Matolcsy Ádám és barátnője
photo_camera Matolcsy Ádám és barátnője Fotó: Németh Dániel/444

Az persze nem túl meglepő, hogy Matolcsy Ádám éppen a Várkert Bazárnál működő Felixben ebédel, hiszen több szálon is kötődik a helyhez. A Felix eleve úgy jött létre, hogy a Matolcsy György által vezetett jegybank alapítványa megvette a Várkert Kaszinót épületét, hogy közpénzből prémium kategóriás éttermet alakítson ki belőle, ami aztán tavaly Matolcsy Ádám barátjához került.

A hely annyira népszerű a NER fontos emberei között, hogy Gulyás Gergely a kijárási korlátozások alatt is beült oda enni a kormánypárti lapokat tömörítő KESMA vezetőjével, Szánthó Miklóssal és a Megafon Központot vezető Kovács Istvánnal. A múlt héten Orbán Viktor is itt uzsonnázott Rogán Antallal, aztán Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is itt igyekezett csillapítani az autópálya-koncessziók bezsebelése közben megjött étvágyát.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.