Matolcsy Ádám baráti köre és következő gazdasági miniszter is felbukkant a NER kedvenc éttermében

Alakulgat az új kormány névsora, aki csak teheti, most biztosítja be magát közpénzügyileg a következő négy évre. Csütörtök kora délután a NER-kedvenc éttermének számító Felixben is annyi fontos ember nyüzsgött, hogy Matolcsy Ádám barátnője egy gyémántkarkötőt nem tudott volna leejteni a kezéről.

photo_camera Matolcsy Ádám és barátnője Fotó: Németh Dániel/444

Az persze nem túl meglepő, hogy Matolcsy Ádám éppen a Várkert Bazárnál működő Felixben ebédel, hiszen több szálon is kötődik a helyhez. A Felix eleve úgy jött létre, hogy a Matolcsy György által vezetett jegybank alapítványa megvette a Várkert Kaszinót épületét, hogy közpénzből prémium kategóriás éttermet alakítson ki belőle, ami aztán tavaly Matolcsy Ádám barátjához került.

A hely annyira népszerű a NER fontos emberei között, hogy Gulyás Gergely a kijárási korlátozások alatt is beült oda enni a kormánypárti lapokat tömörítő KESMA vezetőjével, Szánthó Miklóssal és a Megafon Központot vezető Kovács Istvánnal. A múlt héten Orbán Viktor is itt uzsonnázott Rogán Antallal, aztán Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is itt igyekezett csillapítani az autópálya-koncessziók bezsebelése közben megjött étvágyát.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt